Bänkskivor

     Tillverkning bänkskivor av marmor granit komposit till kök , badrum och m.m.

Marmor är för närvarande ett av de mest populära materialen som används för att dekorera och avsluta bostadsinteriörer. Dess popularitet beror främst på de utmärkta visuella egenskaperna som erbjuds av detta naturliga råmaterial 

Granit är en natursten med hög motståndskraft mot nötning och mekaniska faktorer. Ett brett utbud av nyanser som det förekommer och vackra, unika mönster gör granit till ett högt värderat material för köksbänkskivor. 


Komposit är mycket populärt hos kunderna som material för köksbänkskivor, främst på grund av dess utmärkta hållbarhet och enhetliga färg. Kombinationen av toppmodern teknik och naturliga ingredienser har resulterat i vad som förmodligen är det mest hållbara materialet för köksbänkskivor. 

I vårt erbjudande hittar du det största urvalet av stenfärger i Stockholm. Vi tillverkar köks- och badrumsbänkskivor, väggbeklädnad, golv, trappor, fönsterbrädor, diskhoar och många fler. Vi utför våra arbeten från ett brett utbud av material såsom: granit, marmor, komposit.

Vi erbjuder bänkskivor av kompositsten, granit och marmor. När du valt bänkskiva så tar vi hand om resten av processen med fullt ansvar från uppmätning till färdig installation.